Ekonomitjänster

En komplett ekonomi och redovisnings avdelning  till ditt företag

Överlåt din ekonomihantering till oss och satsa på en effektiv och lönsamt verksamhet.

Förutom de vanliga ekonomitjänsterna hjälper vi dig även med ekonomistyrning, finansieringsplan, investeringsrådgivning samt kontinuerlig analys och rådgivning för ditt företagets utveckling.

Vad kan vi göra för dig?

Vi kan sköta…

 1. Löpande Bokföringen
 2. Momsredovisning
 3. Bokslut
 4. Kund fakturering
 5. Faktura bevakning
 6. Arbetsgivardeklaration
 7. Lönebetalning
 8. Deklarationer
 9. Årsredovisning
 10. Ekonomistyrning
 11. Finansieringsanalys
 12. Affärsstrategi

Redovisning

Vi tar hand om allt från den löpande bokföringen till bokslut och årsredovisning. I det ingår givetvis erforderliga avstämningar och att du får löpande information om ditt företags ekonomiska status.

Bokföringen sker i genom ett internetbaserat affärssystem. Vilket innebär att du har själv koll på all bokföring som vi utför.

När året är slut och det är dags för deklarationen gör vi den åt dig och ser till att den lämnas in i tid. Är du enskild näringsidkare gör vi givetvis hela deklarationen inklusive skatteuträkning.

Vi ser till att alltid ha tillgång den senaste informationen om lagar och regler inom skatteområdet.

Skatter

Sluta oroa dig över att du ska hinna redovisa och betala ditt företags moms, skatt och arbetsgivaravgifter i tid – det sköter vi!

För många småföretagare uppkommer frågor som t.ex. ska jag ta ut lön eller utdelning? Ska bilen stå på företaget eller privat? Vad är avdragsgillt och vad är inte avdragsgillt? Vi håller oss a jour med aktuella skatteregler för såväl enskilda näringsidkare som handelsbolag, aktiebolag och ekonomiska föreningar.

För mer information gällande våra ekonomi tjänster kontakta oss redan idag.